Představujeme vám firmu s dlouhodobou tradicí v oblasti stěhování bytů ve městě Brno. Kromě stěhování v rámci Brna se na společnost můžete obrátit s převozem věcí do zahraničí. A dokonce nemusí jít jen o stěhování!

 

 

 

 

 

 

 

Stěhování kanceláří Brno

 

Stěhování kanceláří BrnoPro majitele firem je stěhování kanceláří nepříjemným obdobím. Nic není na svém místě a práce stojí. S firmou Dymas – stěhování bytů Brno se nemusíte žádných prostojů bát. Zkušení odborníci s vámi předem proberou celou práci a vše naplánují tak, aby chod kanceláře nebyl omezen. Postarají se o kompletní zajištění a přemístění věcí tak, aby se vaši zaměstnanci ani vy samotní nemuseli nijak zapojovat.

 

 

 

Stěhování bytů Brno

 

 Stěhovací firma DYMAS s.r.o. - to nejednodušší stěhováníSpolečnost Dymas zajišťuje také přestěhování jakýchkoli bytů z Brna. Žádný byt pro ně není moc velký – díky nákladním autům a vlekům, kterými disponují, jsou schopni přepravit vybavení i z rodinných domů. Pokud bydlíte v bytě bez výtahů, nemusíte se obávat vyšších cen, neplatíte žádné příplatky za stěhování po schodech, dokonce ani za práci během víkendů a svátků. Příjemným bonusem je také obalový materiál, kterým ochrání váš majetek.

 

 

Další služby

 

Stěhování těžkého nábytkuKromě samotného stěhování kanceláří a bytů v Brně nabízí tato rodinná firma i další služby, které během stěhování jistě oceníte. V případě, že stěhujete těžká břemena, firma disponuje speciálními plošinami a zvedáky. Dokáží bezpečně zajistit i umělecká díla a citlivá lékařská zařízení. Vlasníte-li břemena, která potřebujete na čas někam odložit, případně je prodat, společnost Dymas – stěhování bytů Brno má také uzpůsobený sklad a zařízený bazar. Individuální a profesionální přístup je u nich samozřejmostí!