Občas se prostě stane, že vypoví službu topení, praskne vodovodní potrubí nebo se přeruší drát elektrického vedení. Někdy jsme na vině my sami, jindy se tak stane prostě náhodou. Zajímavé na tom je, že voda přestane téct většinou právě ve chvíli, kdy ji nejvíce potřebujete, a topení věčně nefunguje, když rtuť teploměru klesne pod nulu. S tím se ale nedá nic dělat, to je zákon schválnosti. S nápravou se však něco dělat dá a pokud bydlíte ve Středočeském kraji nebo přímo v Praze, stačí zavolat a pomoc je u vás co by dup.

Pražský technický servis s.r.o. vám zařídí kompletní služby v oborech sklenářství, zasklívání oken, dveří i výloh. Pražský technický servis s.r.o. vám poskytne elektroinstalatérské a elektromontážní práce, instalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace, plynoservis, rekonstrukce plynu a revize eletroinstalací. Pokud se vám tedy doma nebo v kanceláři něco pokazí, Pražský technický servis s.r.o. vám přispěchá na pomoc.

Zastavme se nyní u sklenářství. Sklo je velmi oblíbený stavební materiál a stále častěji se používá u administrativních i soukromých budov, sklo je totiž praktické a navíc dodává budově čistý vzhled. Pražský technický servis s.r.o. se specializuje zejména na zasklívání nadrozměrných skel, dveří, výloh, úpravu, vrtání a také broušení izolačních dvojskel. Tato společnost disponuje sklenáři s pojízdnou sklenářskou dílnou. Díky tomu jsou schopni realizovat veškeré potřebné práce přímo u zákazníka. Tito profesionální sklenáři provádí úpravy, zasklívání a veškeré další sklenářské práce na počkání a navíc nonstop. Můžete si také objednat výrobu atypických konstrukcí na míru.

Potřebujete-li odborné sklenářské práce, obraťte se na profesionální sklenářství Pražský technický servis s.r.o. Můžete se spolehnout, že vám sklenáři i ostatní odborníci vyjdou maximálně vstříc.